OVER ONS

1985

Vof Theater Snater

is een samenwerkingsverband van Chris Oelmeijer en Inge Besaris met als doel om ons brood te verdienen met waar het hart van gaat gloeien. We mengden onze liefde voor theater, poppenspel, muziek en elkaar en begonnen in 1985 met het spelen van voorstellingen voor kinderen vanaf 4 jaar. Dat doen we nog steeds, met plezier. En toch is er veel veranderd. Logisch natuurlijk; we hebben ons zowel vakmatig als persoonlijk ontwikkeld en maken keuzes die passen bij wie we nu zijn. Maar de basis is hetzelfde gebleven: de liefde!

Waarom (vooral) voor kinderen?

Als kinderen naar de basisschool gaan, zetten ze hun eerste stappen in de grote wereld, waarin ze gaan ontdekken wie ze zijn. Met open blik gaan ze op avontuur en verzamelen gereedschappen om hun leven vorm te geven.  En verbeelding is een fantastisch instrument om de wereld te verkennen.

Friesland

In 2016 vonden we ons droomhuis (vrijstaand, mét houtkachel, piano, erf en schuur) in het mooie IJlst. Na bijna 2 jaar verbouwen, vertrokken we uit Woerden om ons in Friesland te nestelen.
Daar gingen we lekker aan de slag. We maakten Circo Fantastico verder af, Inge schreef de eerste versie van haar kinderboek ‘Takken uit je hoofd’ en herschreef het boek ‘Ridder Tim.’ Chris  bouwde zijn studio. Verder reisde hij als technicus mee met Stefano Keizers.